Blog

Ikast-direktør fik erhvervslederpris

Skrevet af: TINXDK

Lars Breinholdt fra Jyske Bank i Ikast har stået i spidsen for dommerpanelet til kåringen af årets unge erhvervsleder
Herning Folkeblad: 08/10-2010


Torben Sørensen blev torsdag aften kåret som årets unge erhvervsleder

Hele det midt- og vestjyske område har været i betragtning forud for overrækkelsen af prisen til »Årets unge erhvervsleder Midt/Vest 2010«, som netværksgruppen Junior Chamber International (JCI) står bag.
Torsdag aften blev vinderen så kåret, og hæderen gik til Torben Sørensen. Han er direktør for Ikast-virksomheden TinX/dk med 10 ansatte, som primært arbejder med it-løsninger og webdesign.

Sjov prioriteres
Torben Sørensen snuppede prisen foran Arne Holme, fabrikschef hos Færch Plast i Holstebro, og Bettina Bøegh, stifter af brugskunstvirksomheden Bloomingville i Herning.
Det er ikke mindst Torben Sørensens tilgang til medarbejderpleje, som har imponeret dommerpanelet.
- Profit har ikke førsteprioritet, som man ellers ser hos flere andre virksomheder. Her er medarbejderne og deres familier i fokus, og der skal være luft til at få familielivet til at hænge sammen. Samtidig prioriteter man meget at have det sjovt i virksomheden og skabe de bedste rammer for et kreativt miljø, siger Lars Breinholdt, som er afdelingsdirektør for Jyske Bank i Ikast og har været formand for dommerpanelet.

Tak på Oscar-manér
I bedste Oscar-stil måtte der en videotransmitteret takketale til fra Torben Sørensen. Han var nemlig selv på ferie med familien i Tyrkiet og kunne derfor ikke deltage ved prisoverrækkelsen.
Vinderen går nu videre til den landsdækkende kåring af årets unge erhvervsleder. Her skal Torben Sørensen dyste mod unge ledere fra blandt andet Hummel og Horsens Ny Teater. Den landsdækkende prisvinder kåres i Århus 29. oktober.