Blog

SCREENPUBLISHER - den bedste løsning til infoskærme

Skrevet af: TINXDK

ScreenPublisher er netop blevet lanceret i version 3 (SP3). Store dele af kernen er skrevet helt om, så SP3 nu 100% er HTML5 med et hav af nye og fantastiske funktioner.

Alle kunder er allerede blevet flyttet over på version 3 som indeholder banebrydende funktioner i forhold til konkurrenter på det danske og internationale marked. Med den nye integrationsmotor i SP3 er det muligt at integrere til stort set alt, der kan tilgås via en browser, som fx Conventus, Navision, E-conomic, SkoleIntra og alle online systemer.

SP3 har også fået mange nye standard skabeloner og en ny template motor, som afvikles utrolig hurtigt i forhold til ligendene systemer. Blandt de mange nye funktioner og moduler kan nævnes:

  • TV2 News Vision: Afspilning af TV2 News videoer direkte på din skærm
  • PDF Slideshow (slideshow af alle sider i PDF filer)
  • Organisations-, lokations- og brugerstyring: Gør det perfekt til virksomheder og institutioner med mange afdeling (også på tværs af lande)
  • Deling af præsentationer: nu kan du dele dine præsentationer med alle andre ScreenPublisher brugere ved blot et enkelt klik - både internt men også eksternt i din organisation
  • Booking af skærm: Så let som at oprette en aftale i din kalender
  • Thumbnail generator: For alle præsentationer og slides/Dias, genereres et screenshot af hvordan det ser ud
  • ... og mange andre funktioner

Er du interesseret i en GRATIS demo, skal du endelig tage fat i Bjarne Kragh Jensen: bjarne@tinx.dk eller Torben Sørensen på torben@tinx.dk, så hjælper vi dig igang med den perfekte markedsføring af dine produkter og informationer direkte, visuelt til din målgruppe.

Læs mere om infoskærme på screenpublisher.com