Blog

ScreenPublisher med integration til SkoleIntra

Skrevet af: TINXDK

SkoleIntra lever - og nu også på infoskærme

I skoleverdenen er det mest udbredte IT system SkoleIntra og det vil det være i hvertfald de næste par skoleår frem. SkoleIntra indeholder kalender, skemaer, sygefravær mv. Dette indhold kan nu, via en ny unik integration, vises på infoskærme side om side med øvrigt infoskærms-indhold efter ønske. Til effektivisering og glæde for såvel personale som elever og forældrer.

ScreenPublisher og Open Company Infokiosk er en komplet vedligeholdelsesfri platform inkl. hardware til fuldskærms visning af indhold på en hvilken som helst URL.

Platformen kan således bruges med såvel etablerede indholdssystemer som alle custom systemer.

I skoleverdenen er det mest udbredte IT system SkoleIntra, der bl.a. indeholder kalender, skemaer, sygefravær og beskeder mv., der også kan vises på en URL via i et tilhørende infokiosk modul.

Dette har dog vist sig meget begrænset i funktionaliteten, og mange skoler har et presserende ønske om at kunne kombinere indholdet fra SkoleIntra med andet indhold i én præsentation på skolens infoskærme. Naturligvis på en flot tilpasset måde, der svarer til den enkelte skoles ønsker og behov.

Via vores gode samarbejde med ScreenPublisher er dette nu muligt!

Ikast-virksomheden TINXDK (det er os :) der står bag ScreenPublisher er knivskarpe, når det kommer til integration mellem forskellige systemer, og har nu i samarbejde med Open Company også tilføjet bl.a. SkoleIntra integration til ScreenPublisher. Et samarbejde vi fortsætter, så der løbende vil være fokus på integration af nye systemer, efterhånden som anvendte systemer erstattes og nye behov opstår.

Vi kan derfor nu tilbyde alle skoler en helt unik mulighed for professionelle og tidsvarende infoskærme, der passer til den enkelte skoles behov - nu og i fremtiden.


Relevant information

Uddybende info om Open Company Infokiosk (med priser)
http://www.opencompany.dk/infokiosk
Uddybende info om ScreenPublisher (med priser)
http://www.screenpublisher.com

http://www.mypresswire.com/pressroom/24932/pressrelease/72291