Blog

Stor opdatering af SCREENPUBLISHER - Online styring af infoskærme

Skrevet af: TINXDK

ScreenPublisher version 4

Vi lancerer idag en stor opdatering til ScreenPublisher - nemlig version 4.0. SP4 har fået et gennemgribende designløft, og det er nu muligt at redigere billeder direkte i browseren. Det gør det let at tilpasse billedernes størrelse til de forskellinge indholdsområder, og du behøver derfor ikke at tilpasse billeder på forhånd i et billederedigeringsprogram.

ScreenPublisher er en internetbaseret tjeneste til styring af informationsskærme, som gør det let at styre hele organisationens infoskærme fra central- eller decentral lokation.
Du kan tilgå din ScreenPublisher konto fra hele verden; du skal blot logge ind på din konto via en browser.

Nyheder i ScreenPublisher 4

  • det er nu muligt at redigere billeder direkte i browseren
  • der er tilføjet 2 ekstra skabeloner så der nu i alt er 14 at vælge mellem
  • Redesignet brugergrænseflade som forøger brugervenligheden
  • wizard til oprettelse af præsentationer og slides
  • forøget sikkerheden, stabiliteten og generel performance
  • indstilling af tid på hver enkelt slide i præsentationen


Ring på 2783 7430 eller skriv på info@screenpublisher.dk og book en demonstration af ScreenPublisher. Der er også mulighed for at få en demokonto, så du kan se hvordan ScreenPublisher virker fra din PC.

Læs mere om infoskærme på screenpublisher.com

ScreenPublisher anvendelsesmuligheder

ScreenPublisher passer perfekt til alle typer af organisationer, der ønsker en visuel opslagstavle: Reception, kantine, produktion, butik, messestand, indgang, hall, kirke, konference, ledelsesgang, mødelokale, skole, supermarked, daginstitution, kommune, stadion, idrætshal, forsamlingshus, hotelværelse, forlystelsespark, værksted, indkøbscenter, golfresort, restaurant, butiksvindue og mange, mange andre steder...