Om TINXDK

Om TINXDK

TINXDK A/S er et af Danmarks bedste- og mest moderne digitale konsulenthuse og vi ved hvor vigtigt det er at have fokus på forretning. Vores løsninger er derfor baseret på, at binde forretning, teknologi og innovative idéer sammen, så de går op i en højere enhed. 

TINXDK A/S blev etableret i 2000 med base i Ikast. Det er vores filosofi at levere gode løsninger primært via open source programmer, som er et alternativ til de dyre betalingslicencer. For vores kunder betyder det, at omkostninger til software i mange tilfælde helt forsvinder! Open Source gør dig uafhængig og selvstændig i forhold til videreudvikling af fx. din hjemmeside.

I TINXDK har vi fokus på at levere kvalitetsløsninger til rimelige priser. Det behøves ikke være dyrt at benytte fagfolk. Vi holder vores interne udgifterne nede, så vi kan levere kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser.

Vores produktpalette gør det muligt for os at være en interessant samarbejdspartner for kommuner, organisationer og en bred vifte af Danske og internationale privatejede virksomheder. Derudover råder vi over nogle af Danmarks bedste og mest erfarne Lotus Notes specialister, som kan løse enhver opgave, uanset kompleksitet og størrelse.
 

Har du lyst til at lære os at kende? Kontakt os via formularen herunder.
 

Felter med * skal udfyldes