TINX we do

Hvad kan vi tilbyde

TINXDK er et design-teknisk bureau med lige fokus på teknologi, innovation, kreativitet og forretning. Vi hjælper og følger vores kunder fra de indledende strategiske øvelser, til lancering af den helt færdige løsning.

Hos TINXDK levere vi alle typer af systemer der opererer I en browser – hjemmesider, landing pages, webshops, avancerede forretningsløsninger mv. Vi udvikler dit projekt fra idé videre til koncept, prototype og design – hele vejen til implementering og efterfølgende hosting, drift og videreudvikling og optimering. Vi er dedikerede og super effektive til at optimere og understøtte de interne processer i virksomheden, således at du får mest muligt ud af vores produkter og services – både online og offline, hvilket gerne skulle afspejle sig i bundlinjen fremover :)

Kerneydelser

Vi designer, udvikler, integrerer, hoster og servicerer websites, e-commereløsninger, interne webløsninger for alle typer og størrelser af kunder.

  • Hjemmesider
  • E-Commerce og webshops
  • Support og hosting
  • Strategi
  • Software til styring af infoskærme (screenpublisher)
     

Vi lever og ånder for webteknologier og har sort bælte i internet, sociale medier, grafisk kreativitet, visuel identitet og i at skabe innovative og brugbare løsninger for virksomheder og organisationer, i Danmark og resten af verden.

Alt vi laver er Made In Denmark, fordi forskellen simpelthen er for stor i forhold til, hvordan webløsninger, sikkerhed, stabilitet og det kreative aspekt skal være blandt udviklere og designere verden over.

TINXDK ønsker at være med hele vejen fra start til slut. Vi udvikler internet baserede løsninger, som skaber værdi for dig og din virksomhed - både interne- og eksterne løsninger. Vi committer os 110% til opgaven som du stiller. På den måde opnår vi sammen de bedste resultater.

Hos TINXDK har vi specialiceret os i udvikling inden for Open Source området af den simple grund: Hvorfor betale en masse penge for noget du ikke får brug for?

For at kunne omsætte jeres værdier til handling er vi nød til at forstå hvem I er. Derfor lytter vi meget og tager altid udgangspunkt i jeres behov og krav. Vi skal forstå jeres marked og forretning, inden vi går igang med det vi kalder for den konkrete fase hvor selve design og udvikling ligger.

TINXDK udvikler primært løsninger som kan afvikles i en webbrowser og primært i PHP/MySQL, men udgangspunktet er at vi skal kunne anbefale den rette løsning til opgaven uanset hvilket behov I har.

Lotus Notes og Domino er også en af de platforme vi arbejder meget med - det er fleksibelt, stabilt og kan let og hurtigt integrere til stort set alt. Perfekt hvis man har et mellemstort til stort IT behov.