Værdier

Vi støtter kræftens bekæmpelse

TINXDK er en social ansvarsbevist virksomhed og har et godt samarbejde med flere forskellige offentlige og private institutioner og organisationer. Vi overvejer naturligvis hvilke organisationer vi skal hjælpe og vi er faldet for den måde Kræftens Bekæmpelse arbejder på. Vi støtter bl.a. forskellige kampagner fra Kræftens Bekæmpelse - de gør et godt stykke arbejde og det vil vi gerne bidrage til.

 

Vi går ind for Open Source software

I TINXDK har vi stor fokus på Open Source og slupre det i os med velbehag fordi vi tror på det, og fordi vi mener at det i mange tilfælde er langt bedre og mindst ligeså godt som betalingssoftware. I de ting vi laver indgår der altid et eller flere gratis alternativer. I TINXDK er vi Ninja’er i Open Source i alle mulige afskygninger, og ved præcis hvor vi skal sætte ind for at kunne spare mest muligt for dig.

Vores strategi er baseret på multibranding og multidistribution af generel viden om Open Source systemer, samt at udbrede kendskabet til Open Source i erhvervslivet, foreninger, skoler og det offentlige generelt.

Sponsorater

De lokale idrætsforeninger og organisationer er til for os alle sammen, men det kan være svært at få det hele til at hænge sammen: Stable stævner mv. på benene, skaffe spiller trøjer mv. Mange foreninger er dybt afhængige af at virksomheder spæder lidt i foreningens kasse. TINXDK sponsere bl.a. Isenvad Badminton Klub, KFUM Håndbold og netværksguppen JCI

JCI - Årets unge erhvervsleder

Årets Unge Erhvervsleder er netværksgruppen JCI's skulderklap til danske erhvervsleder fra 18 til 40 år, ansat i danske virksomheder, som har gjort noget helt særligt for sin virksomhed, medarbjedere og omgivelser. Årets Unge Erhvervsleder er en konkurrence om jagten på den komplette unge leder mellem 18 og 40 år. TINXDK har gennem et par år støttet JCI Ikast-Brande ved kåringen samt udarbejdelse af trykt materiale og hjemmeside.
Se mere på www.aaretsungeerhvervsleder.dk

100% Grøn Hosting hos TINXDK

Vi er stolte over, at vores servere er en øko-bevidst løsning og bruge 100% energi fra vindkraft. Vores datacenters el-leverandør Stadtwerke Kiel AG er certificeret som CO2-neutral leverandør af elektricitet. Nu er din online tilstedeværelse med til at mindske reduktionen af kuldioxid. Når du er hostet på vores grønne løsning, får du mulighed for at benytte vores GrønHosting logo på din hjemmeside.