Hvad kan vi tilbyde

TINXDK er et design-teknisk bureau med lige fokus på teknologi, innovation, kreativitet og forretning. Vi hjælper og følger vores kunder fra de indledende strategiske øvelser, til lancering af den helt færdige løsning.

Hos TINXDK levere vi primært hardcore webudvikling, integrationer, SaaS udvikling og custom udvikling i alle afskygninger.
Vi er vilde med Linux, Kubenets, nginx, Apache, PHP, MySQL, HTML, CSS og Javascript.

Kerneydelser

Vi designer, udvikler, integrerer, hoster og servicerer websites, e-commereløsninger, interne webløsninger for alle typer og størrelser af kunder.

  • Webshops og Dandomain
  • DNS Google Mail
  • Udviklingsstrategi
  • Software til styring af infoskærme (Screenpublisher)
  • SaaS udvikling
  • Integration i alle afskygninger
  • Hjemmesider

Vi lever og ånder for webteknologier og har sort bælte i internet, sociale medier, grafisk kreativitet, visuel identitet og i at skabe innovative og brugbare løsninger for virksomheder og organisationer, i Danmark og resten af verden.

Alt vi laver er Made In Denmark, fordi forskellen simpelthen er for stor i forhold til, hvordan webløsninger, sikkerhed, stabilitet og det kreative aspekt skal være blandt udviklere og designere verden over.

Vi udvikler internet baserede løsninger, som skaber værdi for dig og din virksomhed – både interne- og eksterne løsninger. Vi committer os 110% til opgaven som du stiller – på den måde opnår vi sammen de bedste resultater.

Hos TINXDK har vi specialiseret os i udvikling inden for Open Source.

For at kunne omsætte jeres værdier til handling er vi nød til at forstå hvem I er. Derfor lytter vi meget og tager altid udgangspunkt i jeres behov og krav. Vi skal forstå jeres marked og forretning, inden vi går igang med det vi kalder for den konkrete fase hvor selve design og udvikling ligger.

Skriv eller ring!

Kontakt os om et gratis og uforpligtende møde om... det du har på hjertet

Kontakt os