Avanceret webudvikling

Hos TINX/DK koder vi på liv og løs – Det er det vi brænder for og det vi kan!

De fleste systemtyper er allerede rykket fra Desktop til Skyen – og flere kommer til hver eneste dag. Når man flytter sine systemer til skyen er det ofte der er brug for webudvikling – især hvis der er brugerinteraktion. De fleste brancher er allerede flyttet: mail, kalender, office programmer, databasesystemer, bogholderisystemer, IBM Notes, shops, telefonbogen, billetbestilling, telefonselskaber og mange, mange flere.

Vi har mange års erfaring med programmering til internet også kaldet webudvikling. Vi er ninja’s og arbejder stabilt med de forskellige sprog:

  • Javascript
  • HTML
  • CSS
  • Ajax

Vi er ikke sarte og tilpasser gerne eksisterende system, hjemmesider og webshop, hvis der er behov for det.

Hjemmeside/webshop udvikling

Alle virksomheder skal have en hjemmeside i dag – basta! Det er en helt naturlig del af en virksomhed; telefonbøger bruges bare ikke mere. Sådan er det!

Hos TINX/DK udvikler vi naturligvis også hjemmesider alt efter de ønsker du har og en stor del af en hjemmeside, er webudvikling. Vi har gennem tiden udviklet et hav af hjemmesider og webshops til mange Danske og udenlandske virksomheder, institutioner og private. I alt er det blevet til mere end 250 hjemmeside og online butikker – både store og små, billige og dyre.

Skriv eller ring!

Kontakt os om et gratis og uforpligtende møde om... det du har på hjertet

Kontakt os